Lenteconcert Con Animo definitief afgelast

Tickets worden terugbetaald

Het Lenteconcert dat eerst gepland was op zaterdag 28 maart werd door de coronamaatregelen verplaatst naar zaterdag 20 juni 2020. Maar het is op dit moment nog altijd niet toegelaten om culturele evenementen te organiseren. Con Animo nam het wijs besluit om het concert nu definitief te annuleren. De aangekochte tickets worden terugbetaald door GC De Kluize. Door de afgelastingen van de Sinksenkermis én van het Lenteconcert (twee belangrijke bronnen van inkomsten) voelt Con Animo duidelijk de impact op zijn financi ën. Een serieus inkomensverlies. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle).
Door de coronacrisis bleef het moeilijk om repetities op te starten, de grote onzekerheid deed het bestuur van Con Animo beslissen om het concert ook op 20 juni niet te laten doorgaan. Met veel spijt in het hart uiteraard. Het concert was voor de opvoering van 28 maart al heel goed voorbereid, de ongeveer 60 muzikanten hadden maar al te graag het podium bestegen in de theaterzaal van GC De Kluize.
Dubbelconcert
Het is nu uitkijken naar het dubbelconcert van Con Animo. Noteer alvast vrijdag 23 en zaterdag 24 oktober, GC De Kluize, 20 u. Het lijkt nog veraf, maar we bevelen je ten zeerste het herfstconcert van Con Animo aan. Nog nooit een concert gezien van Con Animo? Dat moet je echt eens meemaken. Zo’n 60 muzikanten op het podium om hemelse muziek te bundelen. Met de concerten geven de muzikanten van Con Animo elke keer opnieuw een vervolg aan wat ze uitmuntend in zijn, het publiek een zalige muziekavond bezorgen. Met hemels genoegen en in perfecte harmonie. Een aanrader. Een concert van Con Animo: must see. De Koninklijke Muziekvereniging zal je graag verwelkomen met je partner, je familie, je vrienden,…en bovendien zit je heel comfortabel in de theaterzaal van GC De Kluize. Zeker weten, Con Animo palmt op vrijdag 23 en zaterdag 24 oktober het Gemeenschapscentrum De Kluize in. De harmonie zal op de tweedaagse nog maar eens haar veelzijdigheid tonen. Con Animo blijft staan voor onstilbare honger, veel durf, aangeboren muziekdrift, en vooral…veel zin. Na die lange inactiviteit zal Con Animo maar al te graag opnieuw de vleugels uitslaan.         Reporter 17