Ouderraad Vrije Basisschool Zwalm organiseert ‘Schijt je rijk’ ten voordele van speelse speelplaats

De speelplaats van de afdeling in Munkzwalm krijgt een heuse make-over vanaf september: een speelse, stalen boomconstructie belooft voor een nieuwe en leuke dynamiek te zorgen. Klauteren, chillen, fantaseren, alles wordt mogelijk!

 

Ook voor de noodzakelijke zoektocht naar de financiering kiest de ouderraad voor een speelse actie. Het concept is even simpel als geniaal: sympathisanten kunnen bijdragen door één of meerdere vakjes aan te kopen op de speelplaats. Op zondag 5 juli laat de ouderraad een koe los op de speelplaats. Het vak waar de koe haar boodschap dropt, is het winnende vak en wint een origineel kinderfeestje voor 10 vriendjes georganiseerd door FantasieMie!

 

De actie staat open voor iedereen! Vakjes aankopen kan door in te schrijven via  https://forms.gle/kSuWpLhRQkBaiKHR8  en het bedrag over te maken tegen uiterlijk 30 juni. De vakjes worden op 4 juli willekeurig toegewezen aan de eigenaren. Voor het resultaat en alle updates over de actie, zie de Facebookpagina van de ouderraad:

https://www.facebook.com/ouderraadvbzwalm/