Bushalte De Gavers dichter richting domein opgeschoven


Foto Google Earth


Geraardsbergen. In samenspraak met vervoersmaatschappij De Lijn, het provinciaal domein De Gavers en het lokaal bestuur Geraardsbergen werd besloten om bushalte ‘Provinciaal Domein De Gavers’ te verplaatsen.De haltepalen op de locatie in de Onkerzelestraat aan ingang B en ingang A zijn naar de uitgang van het domein opgeschoven. De Technische dienst heeft ondertussen de nodige belijning op de grond voorzien. Vanaf nu vormen deze locaties de vaste offici ële haltes.Voor de reiziger is het een meerwaarde om dichter bij het hoofdgebouw te kunnen uitstappen. Buurtbewoners hoeven ook niet zo ver meer te stappen naar de dichtstbijzijnde bushalte. Tevens zal er op het gedeelte van de parking voor het hek van het provinciaal domein een mindervalidenplaats ingericht worden. Deze parkeerplaats blijft beschikbaar voor iedereen met een mindervalidenkaart.
X