Viergeslacht in vrouwelijke lijn dankzij schattige Nine

Overgrootmoeder Adrienne Van Heddegem (90) en oma Claudine Roels (60) uit Oosterzele, mama Eline De Laender (36) uit Sint-Amandsberg en Nine Verfaillie vormen een viergeslacht. (R 17, foto Wouter De Laende.)

Het is het elfde achterkleinkind voor Adrienne, en het tweede viergeslacht in enkele maanden tijd. Nine is geboren op zondag 15 april 2020 in het Maria Middelares Ziekenhuis te Gent. En of ze fier zijn op de schattige Nine. Wouter De Laender legde het vrouwelijk viergeslacht op de gevoelige plaat vast. Fotogeniek is ze al, die Nine. Adrienne, Claudine en Eline waren zielsgelukkig om samen met ‘wondertje’ Nine (wat een mooie naam) te mogen poseren. Geen woorden kunnen de verbazingwekkende emoties beschrijven die Nine’s mama en papa en de familie doormaken. Gans de familie is fier en blij met het nieuwe viergeslacht.     Reporter 17