Landelijke Gilde laat je zalig genieten van ontspannende en leerrijke Midzomer – fietszoektocht

Trek er op uit en...win een mooie prijs

Wil je eens lekker ontspannen en je tegelijkertijd cultureel verrijken? Dan is de Midzomer — fietszoektocht, die georganiseerd wordt door Landelijke Gilde Oosterzele, een absolute aanrader. De unieke zoektocht leidt je door veel mooie plekjes en alle dorpskernen van de fusiegemeente. Ontdek hoe mooi het Oosterzeelse platteland is. Trek er op uit met uw gezin of met je bubbel, los onderweg de vragen op en wie weet win je één van de prachtige prijzen. En mooi meegenomen, deelnemen is GRATIS. Mooi toch, een dagje vakantie in eigen gemeente. Je kan op een zelf genomen moment nog tot en met 30 september 2020 deelnemen aan de Midzomer — fietszoektocht. Download de routebeschrijving met info en deelnameformulier op oosterzele.landelijkegilden.be. Er zijn ook formulieren te verkrijgen in de supermarkt Louis Delhaize, Dorp 45 Oosterzele. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle).
Het corona — virus heeft ook Landelijke Gilde Oosterzele een stevige loer gedraaid. De zo succesrijke wandeltocht ‘Ostresele stapt’ en de jaarlijkse gezinsfietstocht zaten er dit jaar door corona niet in. Maar LG zou LG niet zijn, de bruisende Oosterzeelse plattelandsvereniging Landelijke Gilde werkte een alternatief uit. LG blijft boordevol goede idee ën zitten, blijft niet bij de pakken zitten, en nodigt je uit om deel te nemen aan de Midzomer — fietszoektocht die alle deelgemeenten doorkruist. Haal uw stalen ros van stal, en relaxt in eigen streek. Het is een leuke trip van ongeveer 32 km. De route start en eindigt aan het Gemeentehuis, Dorp 1, Oosterzele. Bezorg het ingevulde formulier uiterlijk op 7 oktober 2020 terug via de Landelijke Gilde brievenbus aan het gemeentehuis, of stuur het op naar voorzitter LG Danny Meersman, Geraardsbergsesteenweg 242A, 9860 Oosterzele. Je mag als deelnemer slechts één formulier invullen. Schrijffouten worden als fout aangerekend. Per adres kan maar één prijs gewonnen worden. De winnaars worden persoonlijk verwittigd. Onderweg is een selectie van lokale horeca opgenomen in de routebeschrijving met indicatie van de openingsuren. Een tip van LG: je kan van de fietszoektocht een vakantie-daguitstap maken, bestel een unieke picknicktas met lokale producten (info https://www.devierhoekhoeve.be/webshop/. Bestelling minstens 1 dag op voorhand, afhalen op zondag mogelijk mits afspraak 0473 / 55 50 70, let wel winkel is geopend maar terras niet, het nuttigen dient onderweg te gebeuren.
Landelijke Gilde is niet verantwoordelijk voor eventuele ongevallen. Respecteer de verkeersregels en volg de geldende coronamaatregelen. Zorg voor het milieu, laat geen zwerfvuil achter in onze mooie landelijke en groene gemeente.
We kunnen het u aanraden, wie aan de Midzomer — fietszoektocht deelneemt zal daar geen spijt van hebben. Je zult een ontspannende, leerrijke en actieve tocht beleven. Veel deelnemers zullen verbaasd staan over de troeven van hun eigen gemeente. Geniet van het panorama, het landelijk karakter, het groen, het erfgoed,…’Pak jullie fietsen, wapen jullie met pen en het deelnameformulier en vertrek voor enkele uren ontspannend fietszoektochtplezier’, luidt het devies van voorzitter Danny Meersman en het bestuur van Landelijke Gilde Oosterzele.     Reporter 17
X