Gerechtsgebouw Zottegem niet verkocht. Biedingen te laag

De openbare verkoop van het voormalige vredegerecht van Zottegem in de Grotenbergestraat heeft afgelopen dinsdag niet het gewenste bedrag opgeleverd. Het gebouw zal daarom via Biddit aangeboden worden. Daarbij worden enkel online biedingen aanvaard.

De verkoop werd geleid door notaris De Blauwe georganiseerd in de feestzaal van de Bevegemse Vijvers. Hij lokte ongeveer 30 geïnteresseerden van wie er slechts enkele effectief een bod uitbrachten. Tot 500.000 werd er vlot geboden, daarna stokte het aantal biedingen om te eindigen op een bod van 560.000 euro. Toen na dat bod geen nieuw bod meer werd uitgebracht was er overleg tussen de notaris en de algemeen directeur van de stad Zottegem Koen Codron en burgemeester Jenne De Potter. Daarna bleek dat de stad Zottegem vast houdt aan het bedrag van het schattingsverslag: 635.000 euro. Meer informatie over de verkoop via Biddit vind je via notaris De Blauwe.

X