Nieuw leven in Zottegem. Welkom Maxine en Roxane!

Vorige week woensdag 9 september werden Zottegemnaars Pieter De Valkenaere en Katrien Colen de trotse ouders van een tweeling. Maxine en Roxane.

Pieter (NUUS-reporter) en Katrien wonen al bijna 10 jaar in Zottegem en hadden samen al twee kinderen: Loïc (6 jaar oud) en Alex (4).

De geboorte van Maxine en Roxane is de ideale gelegenheid om aan te kondigen dat NUUS net als zijn voorganger Weekblad De Beiaard in de rubriek Nieuw leven in Zottegem elke week een baby van de week‘ zal kiezen, net zoals dat in de papieren versie altijd het geval is geweest. Wie kans wil kan een foto van de pasgeborene (al dan niet met ouders erbij) mailen naar beiaardkrant@gmail.com, met vermelding van de naam en woonplaats van de ouders, eventuele broertjes of zusjes en hun geboortedatum en uiteraard ook de naam en geboortedatum van de nieuwe spruit. Uit alle inzendingen wordt 1 baby van de week gekozen en die wint een mooie prijs.

X