zaterdag 19 september: Elite z.c. & beloften in Munte

Munte mag komende zaterdag 19 september terug een koers organiseren in onze regio. Het kreeg daarvoor groen licht van de gemeente Merelbeke. Traditioneel staat er normaal ook op vrijdag een wedstrijd voor gentlemen gepland, maar de prijzen voor de Trunte en de Leeuw van Munte zullen dit jaar niet uitgedeeld worden. Er mag enkel op zaterdag een wedstrijd voor Elite z.c. en beloften doorgaan. De wedstrijd zal 115 km lang zijn verdeeld over 16 ronden van 7.2 km en start om 15.00 uur. Organisator Tijs Eeckhout en zijn manschappen hebben trouwens voor nog wat extra prijzen gezorgd van plaats 21 t.e.m. 30. Mede dankzij hoofdsponser Aquamella en café Klein Ledeberg  zal er ook heel wat premiegewin te rapen vallen aan de aankomstlijn.

Naar favorieten zoeken is altijd wat moeilijk in een pakket van 175 renners, maar het wordt vooral uitkijken naar Moortselenaar Benjamin Verraes, die vorige week nog won, Jari Verstraeten, Pieter Buyle en Ayco Bastiaens , om er maar enkele op te noemen.

Technische gegevens:

Start om 15 uur – 115 km over 16 ronden.

Inschrijving en kleedkamer zijn in Café Sint-Elooi, Torrekensstraat 49, 9820 Merelbeke-Munte

Contact: Tijs Eeckhout, Torrekensstraat 49, 9820 Merelbeke-Munte (Tel.: +32 494 57 29 46) (tijseeckhout@hotmail.com)

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X