Stadsbestuur wil sportkampioenen in de bloemetjes zetten


Geraardsbergen. Het Lokaal Bestuur Geraardsbergen wil alle atleten en ploegen die de voorbije maanden – in toch wel heel moeilijke tijden – een sporttitel hebben behaald in de bloemetjes zetten.

Hoewel heel wat sportwedstrijden en kampioenschappen door corona werden afgelast, gingen er verschillende provinciale, gewestelijke, nationale en internationale kampioenschappen wel door. Ongetwijfeld zijn er Geraardsbergenaren of leden van Geraardsbergse sportclubs die zich kampioen mogen noemen. Het Lokaal Bestuur Geraardsbergen wil hen dan ook graag huldigen. Een sportgala met toeters en bellen kunnen we helaas niet organiseren. Wel zorgen we ervoor dat de kampioenen de gepaste attentie en media-aandacht krijgen.

Atleten of ploegen die een provinciale, gewestelijke, nationale of internationale titel hebben behaald (het gaat om prestaties die geleverd zijn na 31 oktober 2019) kunnen zich via mail bij de sportdienst aanmelden, en dit voor 15 november 2020: sportdienst@geraardsbergen.be.

X