Carine en Hugo vieren 15 de verjaardag van Het Zoeteke Scheldewindeke

En organiseren hun (fysieke coronaproof en Virtuele) 16de opendeurMAAND tot 6 december 2020

Het Zoeteke, Stationsstraat 23 in Scheldewindeke houdt tot en met 6 december 2020 een (FYSIEKE CORONAPROOF en virtuele) Opendeurmaand. Carine Demeyer en Hugo Verstraeten organiseren een periode van koopjes en proeven. Door corona moeten ze de 16 de opendeur van de zaak in een ander jasje steken. Carine Demeyer en Hugo Verstraeten hebben inmiddels een huizenhoge reputatie opgebouwd. Ze gaan van de 16 de editie iets heel bijzonders maken. Topadres voor wie iets anders wil. ‘Het Zoeteke’ startte destijds op 10 november 2005 in de Dennenlaan in Scheldewindeke en is inmiddels al acht jaar gevestigd in de Stationsstraat 23 in Scheldewindeke.   (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle).

Bij aankoop van een proefbox (4 à 6 flessen) zullen op geregelde tijdstippen virtuele degustaties georganiseerd worden. Je kan inschrijven voor vrijdag 19 november (20 u), zaterdag 20 november (20 u), zondag 21 november (11 u 30, 14 u 30, 17 u 30), of kies een eigen moment, vanaf 4 proefboxen. Aan u de keuze: wit — rood — mix — gin — tapas — AA, Oosterzeelse bieren. Meer weten? Info en inschrijvingen:  http://www.hetzoeteke.be/proefbox.

Carine en Hugo melden het met veel trots. Naast de ambachtelijk gemaakte Dossche pralines (betere zijn er niet) kan je ook tapasschotels, (eindejaars) — geschenkpakketten, sinterklaaspakketten www.hetzoeteke.be/sint, bubbels, jenever, fruitsappen, confiserie,… bestellen OPEGELT : de proefboxen zijn reeds beschikbaar vanaf 40 euro voor de dranken en 20 euro voor de tapas PER BOX   (en dus niet per persoon, zoals door een zet duiveltje verkeerdelijk vermeld in de infokrant) Alles wat op de webshop www.hetzoeteke.be/webshop staat kan ook fysiek besteld en afgehaald worden of thuis of bij vrienden worden afgeleverd.   Als dat geen goed nieuws is, er is een GRATIS opendeurmaandtombola bij het Zoeteke.

Er zijn 50 waardevolle prijzen te winnen (totale waarde 1500 euro). Noteer alvast: op zondagen 20 en 27 december is Het Zoeteke gans de dag open.

De Sint komt digitaal

Sms of mail een persoonlijke tip voor de Sint en ontvang je digitale persoonlijke videoboodschap van de Sint. Voor de eerste 150 kinderen onder de 12 jaar, die een ingekleurde tekening afgeven in Het Zoeteke, Stationsstraat 23 in Scheldewindeke of mailen naar hugo.verstraeten@hetzoeteke.be, ontvangen een GRATIS pakketje van de Sint. Af te halen tussen 13 november en 6 december. En bovendien nemen de kids deel aan de gratis kindertombola.   Er zijn sinterklaaspakketten naar ieders keuze. Grote keuze in de winkel en via webshop.

Online bestellen = laten afleveren (ook in coronatijden). Iemand verrassen = laten afleveren of opsturen bij uw bestemmeling (GRATIS in fusiegemeente Oosterzele, andere gemeenten aan kostprijs). Graag meer weten?   Ga naar webshop: www.hetzoeteke.be/webshop, 09 / 362 97 52, 0475 / 98 87 38, O471 / 36 35 34, hugo.verstraeten@hetzoeteke.be.

Open van woensdag tot en met zaterdag van 9 u tot 12 u 15 en van 13 u 30 tot 18 u. Op zondag open van 9 u tot 12 u 15.       Reporter 17

 

bestel online:  http://www.hetzoeteke.be/webshop