Vrouw dient na frontale botsing bevrijd te worden


Schendelbeke. Dinsdagnamiddag botste omstreeks 15.45 uur twee wagens frontaal op de Aalstsesteenweg/N460 te Schendelbeke, ter hoogte van Dobbeleer machines aan het rondpunt met de IJsbroekstraat en Osseweide. De vrouw – die met haar wagen de bestelwagen ramde – diende door de politie uit het wrak te worden bevrijd. De brokstukken van beide voertuigen lagen over de rijbaan verspreid. De brandweer was snel ter plaatse en sloot de rijbaan een tijdlang in beide richtingen af. De vrouw werd naar het ziekenhuis overgebracht. Een onderzoek moet uitwijzen hoe het accident juist kon gebeuren.

Julien Borremans

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X