Thomas Ronsse van Moto’s Thomas schreef een boek: ‘Geloof niet alles wat je denkt’


Ophasselt. Thomas Ronsse (34) is de offici ële Kawasaki-dealer van Oost-Vlaanderen. In 2003 stampte hij de succesvolle zaak Moto’s Thomas uit de grond. Intussen heeft hij ook een dikke vinger in de pap te brokken bij Taverne Monaco, vlak naast zijn motozaak gelegen. Zijn levensverhaal inspireerde hem om een boek te schrijven: ‘Geloof niet alles wat je denkt’. ‘Het boek bevat de cruciale veranderingsprincipes, zodat je anders over het leven zal denken. Het helpt jou om jouw leven naar een hoger level te tillen.’

Thomas Ronsse is een geboren ondernemer, woonachtig te Ophasselt. De meeste mensen kennen hem van Moto’s Thomas, gelegen aan de Leopoldlaan te Ophasselt. Hij is de offici ële Kawasaki-dealer van baanmoto’s en quads voor Oost-Vlaanderen. Deze zaak stampte hij in 2003 op 17-jarige leeftijd uit de grond en is intussen uitgegroeid tot het Mekka van heel wat motoliefhebbers. Daarnaast heeft hij nog een stevige voet in huis bij Taverne Monaco, aanpalend aan Moto’s Thomas.

Positieve vibes
Thomas heeft zijn successen te danken aan zijn innerlijke krachten die hij wist aan te boren. Een succesvol bedrijf opbouwen, doe je samen met anderen. Daarvoor moet je vooral in jezelf geloven en dat ook uitstralen. Thomas Ronsse heeft als doel ‘zoveel mogelijk mensen te helpen naar een gelukkiger en gezonder leven.’ De ondernemer uit Ophasselt is er zeker van dat in ieder van ons krachten schuilen die we ‘nog niet ten volle benutten’. De geboren bedrijfsleider wil jou inspireren om uiteindelijk jouw levensdoelen te bereiken.

Thomas Ronsse heeft het unieke talent om jou te leren om jouw ‘gedachten en gevoelens te herprogrammeren’. Dat zorgt voor positieve vibes die jouw ‘krachten, energievelden en immuunsysteem’ zullen versterken. Zijn levensverhaal inspireerde hem om een boek te schrijven. In Geloof niet alles wat je denkt neemt hij je mee in zijn verhaal van toen hij klein was tot waar hij de dag van vandaag staat. Hij inspireert je zowel op zakelijk vlak als op het niveau van jouw persoonlijke groei.

‘Geen gewoon boek’
‘Dit is geen gewoon boek’, geeft Thomas mee. ‘Dit boek is ontstaan door vele jaren van persoonlijke groei. Het bevat de cruciale veranderingsprincipes, zodat je anders over het leven zult denken. Het boek helpt je over alle negatieve ervaringen die je voorheen had. Het zet je op een nieuw levenspad: het pad van een leven, op een hoger level! Bovendien gaat het over meer dan enkel jouw zelfvertrouwen. Indien je de principes in het boek toepast, verander je, als persoon.’

Meer informatie vind je op www.thomasronsse.be

Julien Borremans