winkeLIERDE project met Jurgen Soetens

Provincie steunt winkeLIERDE met tienduizend euro extra subsidie.

Het project winkeLIERDE krijgt van de provincie Oost-Vlaanderen 9.897,80  subsidie voor het verder ontwikkelen en uitwerken van een website.

www.winkelierde.be

Deze website zal een mooi overzicht bieden van wat Lierde te bieden heeft op het vlak van ondernemen. Daarnaast zullen de ondernemers zich kunnen aanmelden op deze website en zelf kunnen bepalen welke informatie over zichzelf kenbaar wordt gemaakt.

winkeLIERDE-bon

winkeLierde-bonHet project winkeLIERDE werd vorig jaar uitgerold. Er werd een Facebookpagina aangemaakt en sinds 1 december 2020 kan een winkeLIERDE-bon worden aangekocht om de lokale handelaars te steunen. Deze bon kan nog aangekocht worden tot en met 31 maart 2021 en besteed worden tot en met 30 juni 2021. Per adres in Lierde kan 1 bon aangekocht worden waarvoor de gemeente 10 euro bijlegt. Meerdere bonnen kunnen aangekocht worden voor het bedrag van 60 euro per bon.

Gemeentelijke handelsgids

“Naast de winkeLIERDE-bon en de website zal er dit jaar ook onder alle inwoners van onze gemeente een handelsgids bedeeld worden en hopen wij alsnog het voorziene kennismakingsevent en de handelsbeurs te kunnen organiseren.” laat burgemeester Jurgen Soetens (Voor Lierde) weten.

Meer info:

www.winkelierde.be

https://www.facebook.com/WinkeLierde-110405767340384/

https://www.nuus.be/2020/05/27/gemeente-lierde-lanceert-project-winkelierde/

https://www.nuus.be/2020/11/05/142016/