Leenstraat wordt doodlopende straat

Vanaf 15 februari

Leenstraat doodlopend vanaf 15 februari dit niet meer mogelijk

Op maandag 15 februari wordt de Leenstraat in Oosterzele een doodlopende straat aan de Europaweg (N42) in Oosterzele. Dit is nu al het geval bij meerdere straten langs de Europaweg , zoals bij het kruispunt Roosbloemstraat of het kruispunt Kwaadbeek. Het afsluiten van de Leenstraat zal op dezelfde manier gebeuren. Deze maatregel is nodig om de veiligheid op het kruispunt te garanderen en is samen beslist met het gemeentebestuur op de Provinciale commissie verkeersveiligheid.

Bovendien zijn er voldoende alternatieven via de lokale gemeentewegen. Op 15 februari zal de aannemer de Leenstraat afsluiten van de N42 door het plaatsen van betonblokken. Vanaf dan zal de Leenstraat een doodlopende straat zijn. Fietsers zullen wel nog via doorsteken de N42 kunnen oversteken.

X