Vaccinatiecentrum Herzele verwelkomt vandaag man van 104 jaar

Nu zo goed als alle zorgverstrekkers uit het werkingsgebied van Eerstelijnszone Panacea hun vaccin gekregen hebben, is het de beurt aan de 65-plussers om hun prik te krijgen.

Binnen deze groep van 65-plussers beginnen ze met de oudsten. En dat kunnen we letterlijk nemen want Hendrik Van Bever is, met zijn 104 lentes, de oudste inwoner van Sint-Lievens-Houtem en wordt op dinsdag 16 maart in het vaccinatiecentrum in Herzele verwacht.


“Hij is een voorbeeld voor onze gemeenten”,
zo zeggen de burgemeesters.

“Deze man komt zelfstandig naar het vaccinatiecentrum en staat te popelen om zijn vaccin te krijgen.”


Dit bijzonder moment, daar wou gewezen burgemeester van Sint-Lievens-Houtem, Lieven Latoir, graag deel van uitmaken. Hij zal, door zijn ambt als huisarts, diegene zijn die Hendrik Van Bever zijn vaccin zal toedienen.