Chiro Windeke blij met succes ‘Schijt – je – rijk’ wedstrijd

En de winnaars zijn: Roel, Marthe, Anja

Aan goede idee ën geen gebrek bij Chiro Windeke. Ook in deze vermaledijde coronatijden stak Chiro Windeke de handen uit de mouwen. Om de kassa te spijzen werd een ‘Schijt — je — rijk’ wedstrijd georganiseerd, live te volgen op livestream. Dankzij de kakjes van huiskip Rita werden Roel Stevens, Marthe Van De Velde en Anja De Moor een mooie prijs rijker. Roel won 200 euro, de tapasmand (waarde 40 euro) ging naar Marthe en Anja kaapte de derde prijs weg (waardebon Bloemen De Keyster, 30 euro).   (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle)
Chiro Windeke was blij met het succes en dankt de leden, ouders en de vele sympathisanten die deel namen aan de wedstrijd. ‘Met de schijt — je — rijk wedstrijd wou Chiro Windeke geld inzamelen voor het buitenlands kamp in Hongarije. Iedereen kon vakjes kopen in een lokaal. Kip Rita legde een gevoeg in de vakjes 50, 147 en 98 tot grote tevredenheid van Roel Stevens, Marthe Van De Velde en Anja De Moor. Ze toonden net als alle andere deelnemers een groot hart voor Chiro Windeke. En nu maar duimen dat het Chiro — kamp kan doorgaan, wat we de meisjes van Chiro Windeke ten zeerste gunnen. De waardering van vele deelnemers wordt beschouwd als een steun in de rug om de werking van Chiro Windeke onverdroten voort te zetten.   Reporter 17