Gratis pronostiek voor iedereen in Brakel !!

Binnen drie weken, op zaterdag 12 juni om precies te zijn, spelen onze Rode Duivels hun eerste wedstrijd op het Europees kampioenschap tegen Rusland. Zoals elke keer, was er ook dit jaar weer een plan om een groot scherm te plaatsen zodanig dat iedereen gratis de wedstrijden zou hebben kunnen volgen. De gemeente was zelfs bereid om deze schermen te financieren, doch corona gooide weer roet in het eten!

Schepen voor middenstand   Peter Vanderstuyf: “Om onze middenstand toch nog te kunnen steunen en terzelfdertijd tegemoet te kunnen komen aan de hoogst gezonde voetbalgekte besloten we om in te stappen in een gratis pronostiek. In samenwerking met het online platform van de groep Tifogame kan elke Brakelaar gratis een gokje wagen tijdens het EK, met nevenklassementen onder vrienden, klanten of onder collega’s!

Dit concept is uniek in die zin dat niet alleen iedereen gratis kan deelnemen aan de pronostiek maar op de koop toe worden de Brakelse handelszaken   erbij betrokken. Door deze actie wordt het lokaal shoppen nog aantrekkelijker gemaakt. Zo zijn een 50-tal Brakelse handelszaken ingestapt in dit project. Voor elke handelszaak wordt op het online platform een gepersonaliseerde pagina aangemaakt waarop de pronostiek wordt aangeboden voor bestaande en nieuwe klanten, waarbij deze handelaars prachtige prijzen voorzien.”

Hans Van den Daele (vz middenstandsraad): “Elke deelnemende zaak krijgt tevens een pak flyers op naam van zijn of haar handelszaak. Deze flyers hebben een unieke QR-code, zodat via deze code een gokje kan worden gedaan, gelinkt aan die bepaalde handelszaak.

Eveneens worden posters, flyers en een EK-voetbalmagazine verspreid waarin alle deelnemende ondernemers nog eens extra worden voorgesteld. Het prachtige magazine, ontworpen door Grafisch atelier Surdiacourt uit Brakel, zal worden bedeeld in de week van 31 mei tot 4 juni en bevat alle nodige informatie om voluit van dit EK te kunnen genieten en een gratis gokje te kunnen wagen. Ik wil dan ook iedereen veel succes willen toewensen en dat onze Rode Duivels Europees Kampioen mogen worden !!”

Alle info vindt u tevens op: www.tifogame.be/Brakel