Ouderraad Appelaar/Anker levert gezond ontbijt aan huis

Ontbijtbox voor Vaderdag

Je kan de Ouderraad Appelaar/Anker een hart onder de riem steken, bestel een ontbijtbox voor Vaderdag. De Ouderraad van de Vrije Basisschool Oosterzele, afdeling De Appelaar/Anker, verwent met een heerlijk ontbijt op zondag 13 juni 2021. ‘Vaderdag’ kan niet meer stuk. Niets zo gezellig om op een zondagochtend uw dag te starten met een gezond en heerlijk ontbijt. Een ontbijtbox vol lekkers. Zoals iedereen weet heeft de Ouderraad een groot hart voor het Ankerschooltje. De Ouderraad steekt de handen uit de mouwen en bezorgt je de ontbijtbox aan huis. Als dat geen service is. Je merkt het al, bij de Ouderraad ontbreekt het niet aan de nodige ideetjes.   (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle)

Verwen Vader
De Ouderraad Appelaar/Anker is om meer dan één reden het favoriete contactpunt voor al wie op zoek is naar een kwalitatief ontbijt. De formule is geknipt voor wie je eens wil verwennen. Een tip: verwen op zondag 13 juni papa met een zorgvuldig uitgekozen attentie. Extra verwengenot. Bestellen is vanzelfsprekend een must. Volwassenen betalen 12 euro voor een ontbijtbox . Kinderen smullen tegen 8 euro. De ontbijtmanden bevatten tal van lekkernijen. Er is een extraatje voor de papa, en een leuke verrassing voor de kinderen. Bestellen kan tot en met 3 juni 2021. De ontbijtboxen worden geleverd tussen 7 u 30 en 9 u 30 aan huis. Je kan ook zelf uw bestelling afhalen tussen 7 u 30 en 9 u in de Appelaar, Dorp 50, Oosterzele. Bestellen en veilig betalen kan via www.ouderraadappelaaranker.be.