Binnenkort: Egmonts EK Dorp 2021!

De organisatoren van het zeer succesvolle Egmonts WK Village 2018 – Café De Zoeten Inval & Avenue Zottegem – , waarbij de matchen van de Rode Duivels op een groot scherm op de Markt werden uitgezonden, een vervolg krijgt met Egmonte EK Dorp 2021!  

“Het is met een gevoel van enorme fierheid dat we jullie mogen aankondigen dat het succesverhaal van Egmonts WK Village 2018 een vervolg krijgt”, klinkt het.   “Graag willen wij nu al onze dank betuigen aan al onze partners die dit in deze speciale tijden mede mogelijk maken. We kijken er naar uit om jullie te verwelkomen op de Markt van Zottegem om de wedstrijden van onze Rode Duivels op het EK voetbal live te volgen op groot scherm! Meer info volgt zo snel mogelijk!”

Like alvast de Facebookpagina van Egmonts EK Dorp 2021  

Wanneer spelen de Rode Duivels op het EK? (vanaf 12 juni)

 

 

X