Gratis parkconcerten in Pastorietuin Moortsele

Een augustus vol muziek

Noteer alvast met stip in je agenda. Twee jaar hebben we er met zijn allen op moeten wachten. Maar in augustus 2021 zijn ze er weer, de gezellige parkconcerten. Er zijn gratis parkconcerten op donderdagen 5, 12, 19 en 26 augustus 2021 in de mooie en sfeervolle pastorietuin van Moortsele (achter de Sint-Amanduskerk, bij het Erfgoedhuis). (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle)

Hoe vaak krijgt een mens de kans om Johan Snauwaert, Bart Buls & Roland Van Campenhout, Sabien Tiels, Lenny & De Wespen en Tutu Puoane gratis aan het werk te zien? In augustus dus, en het zou zonde zijn dit te missen. Het belooft in augustus een augustus vol muziek te worden. Er staan vier stomende avondjes te wachten. Er staat veel genietbare muziek op de plank. Na de heel geslaagde vorige edities is Cultuur Oosterzele heel opgetogen dat het opnieuw zijn traditionele parkconcerten kan aanbieden. De uitgelezen kans om in de rust van de pittoreske en sfeervolle pastorietuin van Moortsele vrienden en kennissen terug te zien, nieuwe vriendschappen te smeden, en vooral, leuke en nieuwe geluiden te ontdekken. De parkconcerten zullen ook dit jaar inzetten op ontmoeting en gezelligheid. De zorg voor een sterke inhoud én laagdrempeligheid is al jaren de basis van het succes…en dat zal ook dit jaar zo zijn. Men slaagt er telkens in om goede zangers, zangeressen, bands,…naar de pastorietuin in Moortsele te halen. Een constante is de brede blik van Cultuur Oosterzele dat trouw blijft aan zijn formule, nieuw talent in het kielzog van gevestigde namen. Cultuur Oosterzele herleidt de groene oase van de pastorietuin tot een bruisende muziekplek. De concerten starten telkens om 20 u 30 stipt. Cultuur Oosterzele kan voor de ‘Park-bar’ rekenen op Speelplein Kriebelplezier, vzw On Stage, Con Animo, Turnclub Olympia Oosterzele.