KVV Windeke organiseert EK op groot scherm

KVV Windeke gaat op zaterdag 12 juni, donderdag 17 juni en maandag 21 juni 2021 het marktplein van Scheldewindeke omtoveren tot een heus EK – festijn. Volg de wedstrijden van de Rode Duivels op een reuze scherm en geniet van vers getapte pinten. We hebben er met zijn allen door de wereldwijde coronapandemie een jaar extra op moeten wachten. Maar nu is het zover: het Europees kampioenschap voetbal. Op 12 juni (21 u) komen de Rode Duivels voor het eerst in actie in en tegen Rusland.

“VOL = VOL! Wij willen iedereen de kans geven om onze nationale trots te kunnen bewonderen op groot scherm. Daarom werken wij zonder reservaties. De drukte zal te volgen zijn via onze sociale mediakanalen. Om druktes aan de kassa (bonnetjes) te vermijden vragen wij wel om aan de ingang al de eerste bonnetjes te kopen t.w.v. 10 euro. Wij hopen dat iedereen de regels respecteert alsook de huidige corona maatregelen. Hiervoor werken wij samen met de lokale overheden en politiediensten!”

 

 

 

????????♥️
Windeke, from now on it’s devil time!
????????♥️