Voorwaarts Gijzel Oosterzele start met U9 meisjesploeg

Meisjes met geboortejaar 2012, 2013, 2014 kunnen zich inschrijven

Voorwaarts Gijzel Oosterzele blijft ambiteus. VGO start in het seizoen 2021 – 2022 met een U9 meisjesploeg. Meisjes met geboortejaar 2012, 2013, 2014 zijn van harte welkom bij  Voorwaarts Gijzel Oosterzele. Info en inschrijven via permelglenn@hotmail.com

. Naast een damesploeg in 2 de provinciale én een damesploeg in 3 de provinciale pakt VGO nu ook uit met een U9 meisjesploeg.

Deze jonge meisjes vinden nu ook de weg naar het VGO –terrein, Hogeveld in Oosterzele. Ze gaan terechtkomen bij een familieclub bij uitstek , een heel gezellige club, héél familiair. Zeg maar één grote familie. De sfeer is er bijzonder. De accommodatie is hypermodern. De toekomst van het damesvoetbal in Oosterzele oogt rooskleurig. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle)