© Google Maps

Wegen in Erwetegem vrij voor wielerdoortochten

In buurgemeente Sint-Maria-Lierde worden er ter gelegenheid van de plaatselijke dorpskermis ook wielerwedstrijden ingericht: op zaterdag 24 juli met start om 14 uur voor juniores en om 17 uur voor dames-elite (beide wedstrijden over 10 ronden) en op maandag 26 juli om 15 uur voor beloften (12 ronden).

Het parcours waarop deze wielerwedstrijden betwist worden, loopt deels ook over het grondgebied Erwetegem en met het oog op een veilig verloop van de doortochten zal er komende zaterdag 24 juli van 12 tot 19u45 niet mogen geparkeerd worden in het Gaverland (gedeelte tussen Potaardestraat en gemeentegrens met Lierde) evenals in de Potaardestraat en de Klemhoutstraat (deel tussen Potaardestraat en Pijperzele). Ook op maandag 26 juli van 13 tot 18u15 zal er in dezelfde straten parkeerverbod van toepassing zijn. Tegelijk zal er telkens ook in de Potaardestraat alleen verkeer richting Klemhoutstraat toegelaten zijn.