Parkconcert met Sabien Tiels

Pastorietuin omgedoopt tot luistertuin

De new – look parkconcerten gingen op donderdag 5 augustus in de pastorietuin van Moortsele uitstekend van start. Een perfect avondje in een feeëriek decor, aangename temperatuur. Men vreesde voor regen, maar er viel geen spatje. De parkconcerten worden op de editie 2021 in een nieuw jasje gestoken. De pastorietuin wordt op de vier parkconcerten omgetoverd in een luistertuin. Het is elke keer snel wezen om een ticket te bemachtigen. De parkconcerten worden georganiseerd voor een zittend publiek. Door corona worden maximaal 200 personen toegelaten. Op het eerste concert werd ook Roland Van Campenhout aangekondigd, tot spijt van zijn fans moest hij afhaken. Het werd kijken, luisteren en genieten van John Snauwaert, Bart Buls en Alana Dante die heel voortreffelijk Roland Van Campenhout verving.
Op het tweede parkconcert op donderdag 12 augustus vanaf 20 u 30 krijg je in de sfeervolle pastorietuin in Moortsele een unieke kans om het concert van Sabien Tiels bij te wonen. Tickets (5 euro) te reserveren via de site van De Kluize. Tickets kunnen omgeruild worden voor een drankkaart. En leuk meegenomen, op die manier blijven de parkconcerten in feite gratis.  Dank u wel, Cultuurdienst Oosterzele. Kom genieten van een zalig avondje muziek. Sabien Tiels is in Vlaanderen één van de eerste vrouwelijke Nederlandstalige singersongwriters én zangeres pur sang.
Haar glasheldere stemkleur, warme uitstraling en uit het leven gegrepen teksten bezorgen Sabien Tiels heel wat fans. Ze scoorde al hits met ‘Hou je morgen nog van mij’, de intussen mega-hit ‘Trein’, (9 weken in de Vlaamse Top 10), ‘Tante Emma’, het duet met Marcel de Groot ‘Is het dit nu?’, Jij kent me beter dan ik’, Dans’. Het was een tijdje stil rond Sabien Tiels, maar sinds haar deelname aan Song City in Herzele, én de samenwerking met de Britse producers Paul Drew en Jack Duxbury (James Bay, Rag ‘n Bone Man), vloeien de topsongs uit haar pen. Onlangs scoorde ze nog hoog met ‘Dans’, ‘Licht’, Wildste Ritme, ‘Ooit kom je thuis’, Reizen in mijn hoofd’ en recent met ‘Als jij het niet meer weet’, duikelt ze in de Vlaamse Top 50.
Niet alleen voor haar maar ook voor collega-artiesten als daar zijn Laura Lynn, Dana Winner, John Leo (The Voice Senior), Christof Chapsis en Eveline Cannoot. Kom donderdag 12 augustus kennis maken met de veelzijdige Sabien Tiels, gewapend met innemende en meeslepende liedjes. Een sterke persoonlijkheid en talenrijk. Eén brok dynamiet.
In 2008 ging Cultuurdienst Oosterzele de experimentele toer op met parkconcerten in de pastorietuin in Moortsele. We kennen intussen al lang het antwoord. Er is duidelijk een publiek voor. Er komt telkens een geïnteresseerd publiek opdagen. De Oosterzelenaars het gevoel geven dat het park ook hun tuin is, waar het heerlijk is om mekaar te ontmoeten. Een gezellig avondje onder vrienden. Op donderdag 12 augustus staat vzw On Stage in voor de parkbar.