Kom genieten van een zalig avondje met Lenny & De Wespen

Derde parkconcert in Pastorietuin Moortsele

Na de concerten van John Snauwaert, Bart Buls, Alana Dante (5 augustus) en Sabien Tiels (12 augustus) krijg je op het derde parkconcert op donderdag 19 augustus de unieke kans om te komen luisteren naar Lenny & De Wespen. Lenny staat voor één brok energie, geflankeerd door uitstekende muzikanten. De band krijgt lovende recensies waarin wordt gewezen op het hoog niveau.
De new – look parkconcerten vinden plaats in de stemmige pastorietuin van Moortsele, een feeëriek decor. De eerste twee concerten verliepen in ideale temperaturen. Het was er heerlijk toeven. De parkconcerten worden op de editie 2021 in een nieuw jasje gestoken. De pastorietuin wordt nu ook op 19 augustus omgetoverd in een luistertuin. De parkconcerten worden georganiseerd voor een zittend publiek. Door corona worden maximaal 200 personen toegelaten. Het concert start om 20 u 30. Op het jongste parkconcert bewees Sabien Tiels dat ze een zangeres pur sang is. De fans van Sabien Tiels genoten van haar liedjes zo uit het leven gegrepen, haar glasheldere stemkleur. Ze is eveneens singer-songwriter en de nummers blijven uit haar pen vloeien. Ze bracht op het parkconcert bekende nummers, maar ook nieuwe songs.
Tickets (5 euro) te reserveren via de site van De Kluize. Tickets kunnen omgeruild worden voor een drankkaart. En leuk meegenomen, op die manier blijven de parkconcerten in feite gratis.  Dank u wel, Cultuurdienst Oosterzele. Kom op 19 augustus genieten van een zalig avondje met Lenny & De Wespen. Ze zijn al lang geen onbekenden meer in het muzikaal landschap. Sinds hun comeback in 2018 regen ze met ‘Hey Marie’, ‘Jij’, ‘Einde van de rit’ en ‘Alles gaat goed’ de top 10 – singles aan elkaar. Met ‘Blij’ hadden ze zelfs een nummer één te pakken. Lenny & De Wespen zijn terug met een nieuwe langspeler onder de arm. Woordvoerder Lennert Maes: ‘Onze nieuwe plaat, een balsem voor de ziel’. Lenny & De Wespen, een aanrader.
In 2008 ging Cultuurdienst Oosterzele de experimentele toer op met parkconcerten in de pastorietuin in Moortsele. We kennen intussen al lang het antwoord. Er is duidelijk een publiek voor. Er komt telkens een geïnteresseerd publiek opdagen. De Oosterzelenaars het gevoel geven dat het park ook hun tuin is, waar het heerlijk is om mekaar te ontmoeten. Een gezellig avondje onder vrienden. Op donderdag 19 augustus staat harmonie Con Animo in voor de parkbar.