Morgen in Bevegem: garageverkoop en historische wandeling

Op zondag 22 augustus van 11 tot 16 uur kan je door enkele Bevegemse straten wandelen en snuisteren tussen het aanbod dat buren te koop of te geef aanbieden. Je kan die dag ook deelnemen aan een historische wandeling.

Het gaat om een initiatief van buurtvereniging de Bevegemse Buren. Via onderstaand stratenplan vind je de standhouders en hun locatie. De geleide historische wandeling start om 14 uur aan het speelpleintje achter de kerk van Bevegem. De organisatie biedt na afloop een drankje aan en zomeractiviteit wordt afgesloten met een kleinschalig circusoptreden. Met dank aan Bevegemnaars Nele Gabriëls en haar vriend Peter Melenzias. Peter heeft jarenlange circuservaring bij oa circus Bavaria en Harry Malter. Als duo Melenzias zullen ze een korte
voorstelling op de circuspiste geven. Er zullen ook diabolo’s en borden ter beschikking zijn, waarmee de kleinste circusartiesten het beste van zichzelf kunnen geven.

“De zomeractiviteit van de Bevegemse Buren is een buitenactiviteit, dus afhankelijk van de medewerking van de weergoden. We zijn alvast de Bevegemse handelaars en de stad Zottegem
dankbaar voor hun steun”, aldus Karen De Rocker namens de Bevegemse Buren. “Meer info: www.bevegemseburen.be. Inschrijven als verkoper of deelnemer wandeling om 14u: info@bevegemseburen.be. De weersverwachtingen zijn niet helemaal rooskleurig, maar niet getreurd… dankzij de hulp van @Basisschool Sint-Barbaracollege kan de circusact sowieso doorgaan onder het overdekte deel van de speelplaats. Ook garageverkopers die moeten schuilen, kunnen daar terecht! Iedereen welkom dus!”

X