Gijzel Kirmesse, dat is ook sfeervol en lekker eten

Uren tafelplezier

Gijzel Kirmesse, dat is ook sfeervol en lekker eten, zonder toeters of bellen, voor een prikje. Spaghetti, scampi’s met frietjes en groentjes, friet met stoverij, Gijzels ontbijt, ribbetjes met frietjes, barbecue, steak, cote à l’os, aan u de keuze. Alle smulpapen, levensgenieters en kermisfanaten zijn welkom. Proef de Gijzel-speciallekes. Uw kermis kan niet meer stuk. Culinair plezier en welbehagen staan er voorop. De ontdekking van het gehemelte. .
Op vrijdag 27 augustus vanaf 17 start de Spaggetti-avond bij Frituur Marie – Jeanne. Spaghetti tegen 10 euro, met aangepaste wijnen, zeg zelf een prikje. Graag op voorhand reserveren via info@frituurmariejeanne.be. Op zaterdag 28 augustus vanaf 11 u 30 zijn scampi’s met frieten en groentjes (14 euro) verkrijgbaar bij Frituur Marie – Jeanne. Graag reserveren. Pop – up bar Marie – Jeanne is geopend, keuze uit 50 wijnen. Traditiegetrouw worden op zaterdagavond (19 u – 21 u) van de ‘kirmesse’ aan het zaaltje friet met stoverij van Gijzelaarke geserveerd in samenwerking met Frituur Marie – Jeanne. Een klassieker. Kaarten enkel in voorverkoop bij het bestuur of online via www.gijzelkirmesse.be. Deelnemen kost 15 euro, kinderen smullen tegen 8 euro (balletjes in tomatensaus). Vlug wezen, het aantal plaatsen is beperkt. Nieuw op de ‘kirmesse’ is het Gijzels ontbijt (9 u – 11 u) op zondag 29 augustus bij pop-up Café Moderne. Vlug inschrijven via de feestjuf@telenet.be of 0494 / 21 43 33 tot en met 25 augustus 2021 is een goede raad. Op zondag vanaf 11 u 30 mogen liefhebbers van ribbetjes al beginnen watertanden, er worden doorlopend ribbetjes met frietjes (14 euro) geserveerd bij Frituur Marie – Jeanne. In de pop – up bar kan je gerust nagenieten. Op maandag 30 augustus kan je aan het Zaaltje deelnemen aan de  “Grote Kermisbarbecue’. Kaarten voor 1, 2 of 3 stukken vlees ter plaatse verkrijgbaar tegen respectievelijk 8, 10 of 12 euro. Vanaf 17 u kan je afzakken naar Frituur Marie – Jeanne. Steak en cote à l’os op de grill worden buiten op het terras klaargemaakt. Voor steak betaal je 15 euro, cote à l’os 54 euro per twee personen. Gelieve op voorhand te reserveren via info@frituurmariejeanne.be.
Tijdens de ‘Gijzel Kirmesse 2021’ kan je elke kermisdag in een ontspannen kermissfeer lekker tafelen en drinken. Men zal er alles aan doen om je te verwennen. Je komt beslist naar Gijzenzele voor de gezelligheid. Je kan er terecht voor enkele gezellige en lekkere uren tafelplezier. Je deelname aan één of meerdere smulpartijen zal de moeite waard zijn. Zorg dat je er samen met familie, vrienden, kennissen, …bij bent. Uren tafelplezier. Teken present op ‘Gijzel Kirmesse’ en maak er een gezellig eetfestijn van. Een absolute aanrader.  ‘Gijzel Kirmesse’ torst een volks imago, en doet dat met veel eten, veel bakken bier en veel ambiance.
X