De legendarische band The Cats Aglow komt naar Brakel


Brakel. The Cats Aglow komen op 25 september naar Brakel. The Cats Aglow – voorheen The Cats Aglow Band – is sinds 2002 een Nederlandse tributeband met muziek van The Cats. De meeste bandleden hebben in het verleden in andere bands gespeeld. IJsbrand van Belleghem is de leadzanger en neemt de zangpartijen van Piet Veerman voor zijn rekening. In 2008 trad de frontman van de legendarische groep The Cats – Cees Veerman – op met The Cats Aglow Band in de Carré te Amsterdam. Ze waren toen de ondersteuningsband van de Amerikaanse zanger Willy De Ville. Piet Veerman is sinds 1968 de leadzanger voor de singels van The Cats en trad regelmatig op met The Cats Aglow Band. Er werden reeds verschillende albums en dvd’s opgenomen.

The Cats Aglow komen op zaterdag 25 september naar het feestcomplex Europa te Brakel. De deuren gaan open om 19.00 uur. Het optreden start rond 20.00 uur. Nico Zingt Hazes is de special guest. Een ticket kost €20. Reserveren kan via het gsm-nummer 0496 80 21 58 of via rafvanoudenhove@hotmail.com.

De opbrengst gaat integraal naar Kom op tegen Kanker.

Voor meer info: The Cats Aglow

X