Business Club 5553 helpt De Kleppe bij aanleg rolstoeltoegankelijke paden

Schenking van 3000 euro betekent grote steun voor vakantiecentrum in Everbeek

 

Afgelopen vrijdag mocht Vakantiecentrum De Kleppe in Everbeek een cheque van 3000 euro in ontvangst nemen. Businessclub 5553 schenkt dit bedrag om het centrum te steunen bij de heropstart na de moeilijke coronamaanden. De Kleppe gebruikt de 3000 euro voor de afwerking van rolstoeltoegankelijke paden en voor de aankoop van een nieuwe grasmaaier.

De Kleppe in Everbeek (Brakel) is een vakantiecentrum waar iedereen terecht kan. Ook en vooral kwetsbare mensen, personen met een mentale of fysieke beperking, mensen in armoede, mensen met autisme en personen met een bijzondere hulpvraag. “Door deze schenking kunnen we nu onze rolstoeltoegankelijke paden helemaal afwerken”, legt De Kleppe coördinator Robin Ronsyn uit. “Onze mooie belevingstuin zal dan overal toegankelijk zijn voor gasten met een beperkte mobiliteit.

Business Club 5553 is sinds 2019 dé ontmoetingsplaats voor ondernemers in regio Brakel. De club werd opgericht binnen de schoot van sportvereniging Olsa Brakel en wil met lokale ondernemers een breed sociaal netwerk vormen.

Meer informatie: www.dekleppe.be en www.club5553.be

FOTO:  Club 5553 voorzitster Sofie Desmet overhandigt de cheque van 3000 euro aan De Kleppe-coördinator Robin Ronsyn en Kleppe-vrijwilligers Annemie en Frieda.

X