Cabaretière Nele Bauwens strijkt neer in GC De Kluize

‘Het wordt naakt én kwetsbaar, vrolijk en poëtisch’

Voor een zalige cabaretvoorstelling ben je op zaterdag 16 oktober om 20 u in GC De KLuize in Scheldewindeke aan het juiste adres. Dankzij Markant en GC De Kluize krijg je een unieke kans om te kijken naar cabaretière Nele Bauwens. Ze strijkt neer in de Oosterzeelse cultuurtempel GC De Kluize. De pittige en charmante Nele blijft na haar voorstellingen ‘Ik moet luisteren’ en ‘Wat een geluk’ cabaret maken met een grote C. Zeker weten, dat haar nieuwe cabaretvoorstelling opnieuw een sterke voorstelling wordt. Een heerlijk cabaretavondje wacht. Komen kijken is de boodschap.
Voor haar nieuwe cabaretvoorstelling kon Nele rekenen op Sam De Graeve (tekst) en Raf Walschaerts (tekst en regie). Dartelend ging Nele Bauwens door het leven, de dag plukkend, swingend en zingend. Tot de geschiedenis kwam aankloppen, en de buren ook. Met humor en weemoed, met warmte, liefde en sprankelende spitsheid vertelt Nele Bauwens over de wereld waarin we leefden en over een nieuwe die geboren wordt. Een niet geheel virusvrije wereld, met één mensdom en één dierenrijk, die elkaar bestuderen en van elkaar leren. Wie denkt aan huilen van het lachen, aan wenen van ontroering en aan rollen van het ene wonderlijk inzicht in het andere, die denkt aan een cabaretvoorstelling van Nele Bauwens. 
Er is plaats voor humor, zang, vertellingen. Ze zal in GC De Kluize opnieuw veel energie steken in haar onewomanshow. Wie Nele Bauwens (ze kwam al tweemaal naar de Oosterzeelse cultuurtempel) aan het werk zag, zal het beamen, de dartele Nele zal er opnieuw staan. Sterke persoonlijkheid én talentrijk. Kom dat zien!.  
Nele Bauwens bouwde gestaag aan een carrière in de vaderlandse showbizz, swingde met El Tattoo del Tigre, zong met Tine Embrechts en Lucas Van den Eynde de pannen van het dak in Jukebox, en fluisterde luid in haar cabaretvoorstellingen ‘Ik moet beter luisteren’ en ‘Wat een geluk’. Nele Bauwens: ‘Het wordt naakt én kwetsbaar, vrolijk én poëtisch…Beloofd!.
Tickets kosten 16, 15, 14, 13 en 12 euro en zijn verkrijgbaar in GC De Kluize, Sportstraat 3 Scheldewindeke, 09 / 363 83 30, reservaties@oosterzele.be, www.gcdekluize.be.
X