Benefiet: Shine On Concert op 22 en 23 oktober 2021 ten voordele van Christoforus Gemeenschap

Band of Friends organiseert dit jaar 2 concerten! Op vrijdag 22 en zaterdag 23 oktober in Jeugdhuis De Gnirk 445 Hundelgemsesteenweg Merelbeke, opnieuw gekoppeld aan het steunen van een goed doel. Naast een eerbetoon aan Rudy Reunes willen we dit concert organiseren als benefiet voor de Christoforusgemeenschap uit Munte.  Christoforus gemeenschap vzw is erkend door het Vlaams Agentschap voor Personen  (VAPH) als een Vergunde Zorgaanbieder. De opbrengsten van het concert gaan integraal naar een project van de Christoforus Gemeenschap vzw. We willen jullie een unieke gelegenheid geven om klassiekers uit de 70s opnieuw te beleven met live band and vocals!

Inspiratie
De “roots” en inspiratiebron  van deze concerten liggen bij onze gemeenschappelijke vriend Rudy Reunes uit Merelbeke. Hij is nog steeds dagelijks “aanwezig” bij velen onder ons. Soms werkt een muziekstuk, een foto, een quote als een trigger. Soms komen we iemand tegen die we lang niet zagen en beseffen we plots dat Rudy diegene was die ons samenbracht en samenhield. Dit was de inspiratie om ons concert steeds  als benefiet te spelen. Rudy richtte samen met filip Verneert ook de Merelbeekse Home Cookin’ Bigband op, die nog steeds een muziekstuk van Rudy op het programma staan heeft. Ook Luc Burgelman en Johan Kint zijn bij dit orkest betrokken.

De bezielers van Shine On zijn Filip verneert , Luc Burgelman en Johan Kint, allemaal afkomstig uit de omgeving van Merelbeke.

 

Filip is bekend jazz gitarist uit Merelbeke. Hij heeft heel wat professionele activiteiten in de muziekwereld.
Johan is tandarts in Merelbeke en is sinds zijn jeugd hobbymatig met muziek bezig. Sinds een 10 tal jaren is hij de zanger van de Merelbeekse bigband, de Home Cookin’ band .
Luc is ondernemer uit Lochristi, voornamelijk actief in de technologiesector tot ver buiten de grenzen van ons land. Ook hij is sinds zijn jeugd gepassioneerd door muziek.

CONCERTINHOUD
Wat mag je van het concert verwachten? Heel veel! Zoals de vorige editie hebben we ons terug toegelegd op nummers die onze vroegere jaren hebben gekleurd. Muziek uit de 70s, songs die iedereen kent en soms zelfs op de ‘verboden covers’ lijst staan. We hebben gezorgd voor een sterke groep muzikanten die er een stevige show zullen van maken.

Tickets

Op vrijdag 22 en zaterdag 23 oktober in Jeugdhuis De Gnirk 445 Hundelgemsesteenweg Merelbeke

https://www.eventbrite.be/e/shine-on-ii-tickets-168453108783

X