Dit weekend te ontdekken: B.L.O.S. Kids, een nieuwe kledingswinkel in Zottegem

Tijdens het herfst opendeur weekend in Zottegem, lees meer via deze link, kan je in het achterste deel van kledingwinkel Fits, lees meer via deze link, op de hoek van de Heldenlaan en de Arthur Scheirisstraat een nieuwe kledingwinkel voor kinderen ontdekken: B.L.O.S. Kids. Je vindt er een combinatie van nieuw en eersteklas tweedehands kledij voor kinderen.

“B.L.O.S Kids is een droom die in vervulling gaat. Tijdens Corona bekroop me het besef dat ik meer zoek in het leven en voor ik het wist, was m’n ondernemersplan (begeleid door Unizo) een feit en ontmoette ik toevallig Hilde en Dirk, die nu m’n verhuurders en tevens fantastische buren (eigenaars van De Fits) zijn. Het overlijden van m’n mama drie maanden geleden heeft me uiteindelijk de finale push gegeven om door te zetten in de richting waar m’n hart me naartoe leidt. ‘YOLO’, het is waarschijnlijk intussen al helemaal passé, maar het klopte meer dan ooit: You Only Live Once, dus volg je hart (al doe je het best wel onderbouwd). Mijn mama, mijn grootste fan, is er trouwens altijd bij, in m’n hoofd, m’n hart en op de muur achter m’n toonbank. B.L.O.S is een afkorting van de kernwaarden van mijn droomproject”, vertelt zaakvoerster Ine Lammertyn.

  • Bewust ecologisch: een circulaire economie via het tweedehands, maar ook het vermijden van plastic e.d.
  • Leuk en speels: Zonder plezier stelt het leven weinig voor, naar mijn gevoel, en dat plezier probeer ik in de winkel naar voren te brengen. Dit in de eerste plaats door de kinderen letterlijk en figuurlijk op een podium te plaatsen en ze lekker kind te laten zijn. Op die manier kunnen de ouders ook eens helemaal ontspannen rondkijken en hoeven ze zich geen zorgen te maken dat dochter of zoon een winkel sloopt.
  • Oog voor kwaliteit: de beste kwaliteit, daar streef ik naar! Daarom ook de focus op kwalitatieve merken, zowel in de nieuwe als tweedehands collectie.
  • Samen met en dicht bij de klant: B.L.O.S Kids moet een plek zijn waar mensen zich comfortabel voelen en waar ze gemakkelijk binnenstappen. Hier wordt niet gediscrimineerd en zijn alle klanten, klein én groot, koning!

“Ik heb dan ook twee slagzinnen: ‘En breng vooral je kind(eren) mee’ en ‘De lach van een kind zou zo maar eens het mooiste geluid op aarde kunnen zijn'”

“Wat doen we? Wij bieden kwalitatieve en hippe kinderkleding, -schoenen, accessoires en speelgoed aan voor kinderen van 0 tem 14 jaar oud, en dit zowel nieuw als tweedehands. Onze winkel hangt dus vol bekende en minder bekende merken, die al dan niet al een keertje zijn gedragen. Het tweedehands aanbod verkopen we via consignatie en komt dus van particulieren. Bij interesse om te verkopen, mag je me altijd contacteren via de website, facebook, insta.”

Tijdens het Opendeurweekend op 9 en 10 oktober zullen we ook op zondag open zijn van 13h tot 18h en kan je kind zich gratis bij ons laten schminken door een professionele schminkster tussen 13h30 en 17h30.

© Evi Desender
© Evi Desender
© Evi Desender
X