Opnieuw Selfmade-marktje in Zottegemse bibliotheek

Een tweetal keren per jaar (in niet-coronatijden) organiseert Regiobib Route 42 een pop-up Selfmade-marktje met uitsluitend zelfgemaakte spullen naar eigen ontwerp, met gratis toegang en drankjes en versnaperingen. Voor de herfsteditie van dit initiatief wordt terug afspraak gemaakt in het unieke decor van de Zottegemse bibliotheek in het Kasteel van Egmont, op zondag 28 november van 10 tot 16 uur.

Voor deze pop-up Selfmade-markt is Bibliotheek Zottegem nu op zoek naar standhouders. Zou jij wat je zelf gemaakt hebt of aan het maken bent, graag verkopen? Is je ‘lockdownhobby’ wat uit de hand gelopen en heb je plots stapels zelfgebreide truien, macramé-plantenhouders of keramieken potten op overschot? Kom ze verkopen op dit pop-up Selfmade-marktje. Voor meer inlichtingen of om je in te schrijven als kandidaat-standhouder kan je nog tot en met zaterdag 30 oktober terecht aan de balie van de bibliotheek of via selfmade@zottegem.be.

X