Eerste eindejaarsactie #shopinZwalm met niet minder dan 70 Zwalmse handelszaken!

Om de lokale handel een duwtje in de rug te geven zette het lokaal bestuur een eindejaarsactie op poten. Samen met een kerngroep van handelaars werd het initiatief verder uitgewerkt. De actie #shopinZwalm start op 27 november 2021 en loopt tot 8 januari 2022.  Iedereen kan deelnemen aan deze actie. Elke Zwalms huisgezin ontvangt de week voor de start een stempelkaart in de brievenbus, geïnteresseerden van buiten de gemeente kunnen een stempelkaart ontvangen bij de deelnemende handelaars.

Per aankoop van minimaal € 10 krijg je één stempel. Het doel is om 12 stempels te verzamelen bij verschillende deelnemende handelaars, om kans te kunnen maken op één van de vele cadeaubonnen.  Uiteraard kunnen de deelnemers meer dan één volle stempelkaart inleveren om hun kans op een prijs te vergroten.

 

Geweldige prijzenpot, met hoofdprijs van € 2 500!

 

De volle stempelkaarten worden afgegeven of gebust op het gemeentehuis en dit vóór 14 januari 2022.
De hoofdprijs bedraagt maar liefst € 2 500.  Daarbij zijn er nog 5 prijzen van € 250 en tientallen prijzen van € 50.  Al deze prijzen worden uitgereikt in vorm van cadeaubonnen te spenderen bij de deelnemende handelaars. De winnaars worden bekend gemaakt op 17 januari 2022.

 

Groot succes bij de lokale handelaars

 

Ondertussen hebben 70 handelszaken zich als deelnemer geregistreerd, naast de extra 14 zelfstandigen en vrije beroepers die deze actie ondersteunen. De stempels kunnen dus verworven worden bij 70 winkels, horecazaken en dienstverleners.

Schepen Bruno Tuybens ( lokale economie) : ” Dit aantal overstijgt toch wel onze verwachting, we hoopten stil om de 50 te halen, maar het zijn er 70 geworden.

Voor onze gemeente is dat echt wel een sterk resultaat, en verhoopt dat een goed opgevolgde eindejaarsactie.

Een prijzenpot van net geen 8.000 euro, met een hoofdprijs van 2.500 euro om onze lokale middenstand te ondersteunen, dat is toch een mooi gebaar!”

 

X