2017

Jasper Steverlinck concerteert in Ankerkerk

Muzikaal fenomeen

Noteer alvast zaterdag 4 december, 20 u. Jasper Steverlinck heeft al een tijd geleden aangegeven een tournee te doen in kerken. En zie, ook de Ankerkerk, Bavegemstraat 16 in Oosterzele staat op zijn ‘Churches Tour’. De stormloop op kaartjes is enorm. Wie een optreden van Jasper Steverlinck heeft gezien weet waarom. Een absolute aanrader.
2017

Van november 2021 tot en met februari 2022 geeft Jasper een 25 – tal concerten in kerken waar hij oude en nieuwe nummers zal brengen. De enige die hem vergezelt is Valentijn Elsen, naast zijn soulmate bovenal een uitmuntend pianist die de kunst verstaat om met weinig noten veel te zeggen. Het is geweten, Jasper Steverlinck, is een begenadigd zanger én singersongwriter. De goed ogende Jasper heeft met Night Prayer reuzensprongen vooruit gezet. Hij is altijd op zoek naar vernieuwing zonder daarbij zijn eigen identiteit te verliezen. De aanloop naar een nieuw album is altijd spannend en je kan daar op zaterdag 4 december 2021 in de Ankerkerk een bevoorrechte getuige zijn vanop de eerste rij.

Jasper Steverlinck is uitgegroeid tot een muzikaal fenomeen. De voorbije jaren mag hij prat gaan op honderd uitverkochte concerten én meer dan 60.000 verkochte tickets tijdens zijn Night Prayer tournee van oktober 2017 tot februari 2019 en daar bovenop een succesalbum dat één van de best verkochte was in 2018.
Tickets kosten 26, 25, 24, 23 en 22 euro en zijn verkrijgbaar in De Kluize, Sportstraat 3 Scheldewindeke, 09 / 383 83 30, reservaties@oosterzele.be. (mvdv, foto ddl)