Zinderend sinterklaasfeest in ‘t Zoeteke

En de prijswinnaars zijn...

De Sint en Piet werden heel hartelijk ontvangen in Het Zoeteke in Scheldewindeke. Ze waren zeer te spreken over het hartelijk onthaal. Carine Demeyer en Hugo Verstraeten hebben echt veel moeite gedaan om er een heel gezellig sinterklaasfeest van te maken. De Sint genoot duidelijk van de vele blije kindergezichtjes en de al even gelukkige ouders, opa’s en oma’s.

De Sint nam de tijd om een praatje te maken met de enthousiaste kinderen, tekeningen in ontvangst te nemen en veel lekkers uit te delen in Het Zoeteke. Opvallend, er viel geen schrik te bespeuren bij de kids. Gelukkig maar. Er waren immers geen stoute kinderen in Het Zoeteke. Integendeel. En wat blijkt Sint – Nicolaas is en blijft voor alle kinderen de enige echte authentieke grote kindervriend. Elk jaar opnieuw kijkt men uit naar de komst van de goedheilige man in Het Zoeteke.  Sint Nicolaas blijft graag naar Scheldewindeke komen.

Traditiegetrouw werd in Het Zoeteke een tombola voor de kinderen georganiseerd. En de gelukkige prijswinnaars zijn: Alison Deltour ( Scheldewindeke), Lou Vermeulen (Oosterzele), Lily Eeckhout (Scheldewindeke), Senne De Moerloose (Balegem), Elise Van Laere (Wetteren), Joke Loncke (Oosterzele), Fien Brackenier (Oosterzele), Kiara Fack (Oosterzele), Aliena Vanhaverbelke (Oosterzele), Tuur Uytterhaegen (Gijzenzele). Proficiat. Ze winnen een waardebon van 10 euro te gebruiken bij Het Zoeteke. De bons zijn af te halen in Het Zoeteke, Stationsstraat 23 in Scheldewindeke voor 15 december 2021. Het Zoeteke is open van woensdag tot en met zaterdag van 9 u tot 12 u 15 en van 13 u 30 tot 18 u en op zondag van 9 u tot 12 u 15. Info: 09 / 362 97 52, 0475 / 98 87 38, 0471/ 36 35 34, hugo.verstraeten@hetzoeteke.be.

Carine en Hugo waren alvast heel blij dat ze maar liefst 149 kinderen gelukkig konden maken met een geschenkje van de Sint. Ook danken zij de fiere mama’s, papa’s, opa’s en oma’s, familie en vrienden die het mooie sinterklaasfeest mee beleefden. Nuusfotograaf Danny De Lobelle schoot veel schitterende beelden van de overgelukkige kinderen. Foto’s kunnen bijbesteld worden bij Danny De Lobelle, rooi.61@skynet.be. Carine en Hugo hebben veel woorden van dank voor Danny, alle medewerkers, lokale politie, MPOS. De actie voor het goede doel wordt verlengd tot 15 december 2021. Er wordt één euro afgestaan per proefpakketje van 10 euro. Een mooi gebaar van Carine en Hugo. (mvdv, foto’s ddl)