Stedelijke kleuter- basisschool Zottegem sluit (quasi volledig) de deuren na coronabesmettingen

De stedelijke kleuter- en basisschool De Kleine Planeet in Zottegem sluit vanaf morgen dinsdag 30 november de deuren wegens coronabesmettingen, behalve voor leerlingen van de derde graad lager onderwijs.

Concreet gaat het dus om een sluiting van de kleuterklassen en de klassen van de eerste en tweede graad. Alle klassen dus, behalve het vijfde en zesde studiejaar. De sluiting van de school voor de betrokken leerlingen gaat morgen in en duurt tot nader bericht van de school die benadrukt dat er in overleg met de medische experts geen noodopvang wordt ingericht. Het gaat om een voorzorgsmaatregel nadat enkele leerkrachten besmet raakten en verder wordt  nog meegegeven dat alle leerkrachten getest zullen worden en wordt aan de ouders van leerlingen met symptomen gevraagd om ze te laten testen.