Wat kan KVV Windeke tegen het ambitieus SV Melsen?

In een derby gelden altijd andere normen

Wie graag de derby KVV Windeke – SV Melsen wil zien moet zaterdagavond 4 december (aftrap 19 u 30) naar het terrein van KVV Windeke. De Windo’s krijgen de  tweede in de rangschikking tegenover zich. Beide teams focussen op de derby. SV Melsen is perfect gestart aan het nieuwe seizoen. 13 matchen gespeeld, 9 gewonnen, driemaal gelijk, stond lang aan de leiding, maar verloor afgelopen zondag voor de eerste maal in dit seizoen, SV –  HT Zwijnaarde: 1 – 2.  De 15 de tegen de tweede, in een derby gelden altijd andere normen.
Er is nog geen onrust bij KVV Windeke, de club bouwt aan een nieuwe toekomst en gaat inzetten op KVV – producten. Maar de club kan met 6 punten niet echt tevreden zijn en de 15 de plaats die daarmee gepaard gaat. Maar bouwen doe je steen na steen. De focus is nu op SV Melsen gericht en gans de KVV – entourage weet dat het een aartsmoeilijke opdracht wordt. Met de confrontatie met het ambitieus SV Melsen in zicht, zal er deze week in Scheldewindeke hard getraind worden om de knop om te draaien. SV Melsen krijgt zaterdagavond een gemotiveerd KVV Windeke te bekampen. Wel zullen de Windo’s aanvallend efficiënt moeten zijn. Bij KVV is er de goesting om er in te vliegen tegen SV Melsen. KVV wil stunten. Maar het is klaarblijkelijk dat SV Melsen de titel ambieert,het heeft na zijn eerste nederlaag 1 punt minder dan de nieuwe leider Serskamp – Schellebelle.  Het is uiteraard niet verkeerd om ambitieus te zijn. KVV weet waarvoor het staat. Het wordt zo wie zo een duel op het scherp van de snee. Hoe leerzaam wordt KVV Windeke – SV Melsen? Het wordt uitkijken naar de 14 de speeldag in derde provinciale B. Men rekent op een pittig derby. Details beslissen dikwijls over winst of verlies. Het derby leeft bij het bestuur, de spelers, de fans. Het eergevoel is groot. Een spannend derby en bovendien valt in zo’n duel altijd wat extra te beleven. Wat kan KVV tegen SV? Wie wint de prestigeslag? Het terrein van KVV Windeke is zaterdagavond de place to be. KVV en SV rekenen op hun supporters. Gaan kijken is de boodschap. (mvdv, foto ddl)