Ook geen nieuwjaarsreceptie in Oosterzele

Hopelijk lukt het wel in 2023

‘Gezien het nog altijd hoge aantal besmettingen zien we ons genoodzaakt om de nieuwjaarsreceptie  af te gelasten. Samen het glas heffen op het nieuwe jaar zou niet verantwoord zijn in deze huidige toestand. We willen de veiligheid en gezondheid van onze inwoners voorop stellen. We hopen dat we in 2023 elkaar opnieuw zorgeloos kunnen ontmoeten’, meldt het gemeentebestuur.
Oosterzele had graag 2022 met een feestelijke noot ingezet. De eerste editie van de Nieuwjaarsdrink dateert van 2005. De nieuwjaarsreceptie, iets waar tal van Oosterzelenaars naar uitkijken. Met de familie, vrienden, kennissen toosten op het nieuw jaar. Genieten van de nieuwjaarsfeer. Tal van Oosterzelenaars kwamen afgezakt voor de gezellige momenten, de sfeer en uiteraard om elkaar het beste te wensen. Met de nieuwjaardrink wil de voltallige gemeenteraad de Oosterzelenaars samenbrengen, het sociaal contact  aanwakkeren. Mocht het aan de Oosterzelenaars liggen ze zouden het recht op feesten in de grondwet inschrijven. Jammer, de nieuwjaarsreceptie voor de bevolking, een plan met een grote waarde, wordt nu voor het tweede jaar op rij gecanceld door corona. Hopelijk lukt het wel in 2023. (mvdv, foto’s ddl).