Vluchtmisdrijf na aanrijding. Tom zoekt getuigen


Geraardsbergen. Dinsdagmorgen tussen 8.10 en 10.00 uur reed een voorbijganger op de wagen van Tom Torrekens, die ter hoogte van het Sint-Catherinacollege stond geparkeerd. ‘Er is iemand tegen mijn auto gereden, die het niet nodig vond om te stoppen en een briefje achter te laten’, laat Tom weten.

Tom geeft les. ‘De school start om 8.25 uur. Tijdens de eerste speeltijd ging ik naar mijn wagen om mijn blauwe schijf bij te stellen. Toen zag ik dat er schade aan mijn wagen was, ter hoogte van de deur aan de linkse zijflank’, vertelt Tom. Toen hij zag dat er geen briefje werd achtergelaten, wendde Tom zich tot de politie om een klacht neer te leggen.

‘Indien deze persoon zich toch nog bedenkt, mag hij mij altijd contacteren of als iemand iets heeft  gezien, mag zijn of hij  gerust een berichtje sturen. Alle tips zijn welkom!’ De politie werd reeds verwittigd maar is bereid om het voorval in der minne te regelen als de persoon zich toch zou aandienen.  Politie is al ingelicht maar wil het nog zo regelen indien deze persoon stuurt.

Wie informatie heeft, kan zich tot Tom Torrekens wenden: priemstraat 25, 9660 Brakel, 0496 35 08 38.

Julien Borremans