Het Zoeteke blijft zijn klanten verwennen

En de prijswinnaars van de eindejaartombola zijn...

Het Zoeteke Scheldewindeke heeft de prijswinnaars bekend gemaakt van de eindejaarsactie. ‘Door corona ontvingen wij tijdens de opendeurdagen minder fysieke bezoekers, daarom besloten we de eindejaaractie te verlengen tot zondag 16 januari 2022’, melden Carine Demeyer en Hugo Verstraeten van Het Zoeteke.

Het Zoeteke blijft zijn klanten verwennen. De klanten maakten alweer kans om één van de 40 waardebonnen te winnen, voor maar liefst voor een totale waarde van 1.275 euro. Te winnen: waardebonnen van Het Zoeteke én lokale handelaars die de actie heel genegen zijn. En de 40 gelukkige prijswinnaars zijn:

-Annelies Verbeke, Oosterzele  (bon 150 euro, Renovatiewerken Nico Verstraeten)

-Bart Van Quickenberghe, Oosterzele (125 euro, Matrix Topiary)

-Jaron Asselman, Oosterzele,

Cindy Van Geyte, Oosterzele, Katrien Du Seuil (Zwalm), Peter Temmerman (Kortrijk): winnen een waardebon van 25 euro (Het Zoeteke)

-Arlette Braems (Oosterzele), Caroline Baele (Oosterzele), Els Van Bever (Oosterzele), Veerle Depetter (Gavere): winnen een waardebon van 25 euro (De Smet – Cocquet Groenten en Fruit).

-Ann Van De Velde (Sint – Amandsberg), Hilde De Boever (Wetteren), Mieke Van Cuyck (Gavere), Frederik Essel (Gent): winnen een waardebon van 25 euro (Bistro Onder Den Toren)

-Linda Verliefde (Oosterzele), Rita Simoens (Oosterzele), Van Calenberg (Oosterzele), Marleen Moreels (Oosterzele): winnen een waardebon van 25 euro (Chris Decor)

-Dominique Kerkchof (Balegem), Ilse Vermassen (Oosterzele), Alex Dobbelaere (Oosterzele), Ann Moreels (Oosterzele): winnen een bon voor 50 naamkaartjes (Drukwerken Zénon Plus)

-Jan Engels (Oosterzele), Wilfried Van Hecke (Oosterzele), Caroline Michiels (Oosterzele), Eveline De Cuyper (Oosterzele): winnen een bon van 25 euro (Kapsalon Dirk).

-Myriam Van Beneden (Oosterzele), Sabine Rosseel (Oosterzele), Marleen Verdonck (Moortsele), Krystyna Roeland (Oosterzele); winnen een bon van 25 euro (Kapsalon Sabine)

-Nathalie Van der Sypt (Oosterzele), Nadia Vereecken (Oosterzele), Veerle De Petter (Gavere), Lieven Gheeraert (Wetteren): winnen een bon van 15 euro (Stokerij Van Damme).

Carine en Hugo houden eraan alle klanten hartelijk te danken voor hun aankopen tijdens de eindejaarperiode.

De prijzen zijn af te halen bij Het Zoeteke voor 31 maart 2022. Prijzen die niet afgehaald zijn, worden opnieuw verloot onder de reservewinnaars.

Lotto / Euromillions

Het Zoeteke is nu ook het verkoop- en uitbetaalpunt voor Lotto en Euromillions. Je kan ook deelnemen aan de speelpot, zie flyers. Snel wezen.  Je kan nu deelnemen aan de Lotto en Euromillions met extra jackpotten en gezamenlijke speelpotten. Op vrijdag 4 februari is er voor de Euromillions een gezamenlijke speelpot, 10 euro inleg per deelnemer.

Tijdens de opendeurdagen van het Zoeteke werd ook een actie opgezet voor het goede doel. Carine en Hugo van Het Zoeteke tonen een groot hart en schenken twee bonnen van 20 euro aan de lokale afdeling van Ziekenzorg. Voorzitster Jo Van de Velde heeft woorden van lof voor het mooie initiatief van Carine en Hugo. De bons zullen uitgereikt worden op de eerstkomende bijeenkomst (koffietafel met animatie, voorlopig gepland in maart). Ziekenzorg deelt aan zijn leden nog de precieze datum mee.

En Valentijn nadert. Je kan al wie je lief is verwennen met een lekkere tapasschotel, al dan niet in combinatie met één van de heerlijke rechtstreeks ingevoerde bubbels of wijntjes of nieuw in het assortiment Oostvlaamse mousserende wijnen van Vandersteene.  Kenners geven de bubbels van Vandersteene een plaats in de rij van de echte Franse champagnes. Geniet ervan!

Koop lokaal…ook digitaal. Bestel online: www.hetzoeteke.be/webshop. Bestellen kan ook telefonisch, per e-mail of via webshop. Je kan afhalen of thuis laten leveren bij iemand die je een steuntje wil geven. Het Zoeteke bezorgt de attentie, eventueel met een gepersonaliseerde boodschap. Bij vooraf betaling graag KBC rekening gebruiken: BE 59 7370 1646 8926 bij voorkeur via instant betalingen a.u.b. 

Het Zoeteke – doopsuiker & pralines – Confiserie – Geschenkpakketten –Wijn & Bubbels – lokale bieren en Vlaamse Mousserende Wijnen van Wijndomein Vandersteene, Gin & Rhum, Jenever, suikerarme Fruitsappen –  Gepersonaliseerde (onder andere gegraveerde) gadgets. Suikervrije producten, ontbijtmanden, tapenades en afgewerkte tapas schotels. Het Zoeteke, Stationsstraat 23, Scheldewindeke, 09.362.97.52, 0475/98.87.38, 0471/36.35.34. Hugo.Verstraten@hetzoeteke.behttp://www.hetzoeteke.be,%20bestel/, bestel online : www.hetzoeteke.be/webshop

Open van woensdag  t.e.m. zaterdag van 9 u tot 12 u 15 en van 13 u 30 tot 18 . Op zondag open van 9 u tot 12 u 15. (mvdv, foto’s ddl)

X