Midweek wandeling langs plaatsen waar de koers thuis is in Brakel

Lenteklassieker wandelen

Op donderdag 24 februari 2022 organiseren De Randstappers  een midweekwandeling ( lenteklassieker) in Brakel die langs komt op plaatsen waar de koers thuis is. Immers twee dagen later is er Omloop Het Nieuwsblad en de wandeling van De Randstappers doet verschillende plaatsen aan waar de koers gaat passeren. Op donderdag zullen al heel wat wielerploegen  het parcours afrijden.

Er zijn de mogelijke afstanden 6-12 en 18km met heel wat wandelplezier.

De wandeling komt langs o.m. de Leberg, de Haaghoek, de Marlboroughstraat enz…… Er worden tevens heel wat paadjes aangedaan en geutelingen zijn te verkrijgen om mee te nemen en uit het vuistje te eten.

Alles gaat van start in café -Taverne ’t Hoekske aan de Gentsestraat 59 in Brakel-Elst. Starten kan tussen 8u en 15u.

Info 0495 34 51 73 De Randstappers

 

 

 

X