GUY SWINNEN OP KERMIS SINT-LIEVENS-ESSE

Na een onderbreking van 2 jaar om de welgekende reden valt er weer heel wat te beleven in Sint-Lievens-Esse tijdens het kermisweekend dat doorgaat op 23 en 24 april.

De kermis opent op zaterdagavond met “DEST”, 2 voices, 2 guitars and lots of good music and vibes. Zo omschrijven doorwinterde muzikanten Derrek en Stijn van de Wijn hun performance!

Daarna is het de beurt aan niemand minder dan GUY SWINNEN. Wanneer we het geschiedenisboek van de Belpop erbij nemen ,is Guy Swinnen niet zo maar een blad, maar een heel hoofdstuk. Deze immer sympathieke muzikale duizendpoot uit Diest is immers zoveel meer dan de ceremonieleider bij zijn band The Scabs, waarmee hij inmiddels veertig jaar op de teller heeft staan. Hij is ook gekend om zijn eigen band – de Guy Swinnen Band- en om zijn succesvolle passage bij Liefde voor Muziek waar hij steevast wist te verrassen en te ontroeren. Guy Swinnen werd 60 jaar in 2020 en dat zal gevierd worden met een intieme Clubtour – met enige vertraging door de gekende redenen!

DJ Frank sluit de avond af!

En niet te vergeten: INKOM GRATIS!!!

Op zondag staat er vanaf 14:30u een heus petanquetornooi op het programma. Als de zon schijnt waan je je even in een Zuid-Frans dorpje. Enkel de platanen ontbreken …  Inschrijven is gratis en kan ter plaatse vanaf 14u

Gedurende de namiddag zal er op het dorpsplein allerhande animatie zijn voor de kids!

Naar aloude traditie wordt omstreeks 17:00 de kermis feestelijk afgesloten door onze plaatselijke harmonie Kunst en Broedermin, maar iedereen blijft de ganse avond nog van harte welkom voor een frisse pint of een bezoek aan de kermisattracties!

Voor meer informatie kan u ook altijd terecht op www.facebook.com/KermisEsse