Vanavond in Sotto’s Zottegem: grootste indoor party BeatsGot Mixed met onder andere Average Rob, Omdat het Kan Soundsystem en Cristian D

Vanavond kan je in evenementenhal Sotto’s in Zottegem terecht voor wat de grootste indoor party in de regio sinds lang moet worden: TakeOver 5 van de organisatie BeatsGotMixed in Geraardbergen. Te gast zijn onder andere Average Rob, Omdat het Kan Soundsystem en Cristian D.

“BeatsGotMixed wist de afgelopen jaren heel wat te verwezenlijken in regio Oost – Vlaanderen. Zo groeide het concept van een kleine 200 man naar de producties die vandaag de dag om en bij de 2.500 mensen op de been brengt”, vertelt Joren Van der Mynsbrugge, de eigenaar BeatsGotMixed. “Wat de verjaardag moest worden van onze organisatie stond oorspronkelijke gepland op 18 april 2020. Op slechts enkele weken voor aanvang van het event kregen we de mokerslag te verduren tijdens het persbericht die de lockdown door Covid-19 aankondigde. Weg publiek, weg events, weg inkomsten. Nu realiseer ik me dat er 2 jaren voorbij zijn gevlogen sinds we dit feest voor het eerst planden. We zijn zo vaak heel dichtbij geweest met het opnieuw inplannen van dit evenement maar dit werd telkens teruggefloten door de pandemie. Het event gaat echt moeten plaatsvinden om ons te laten geloven dat het echt was. Het was een stressvolle periode die we hopelijk na zaterdag voorgoed achter ons kunnen laten. Ik dank hierbij nogmaals het publiek. Die heel wat vertrouwen heeft in ons als organisatie om telkens opnieuw tickets te kopen voor onze events en er steeds weer een heel mooie avond van maken. Ter info: Tickets die voor Corona aangekocht zijn dan ook 100% geldig. We hebben ook dit jaar een mooie productie voorzien qua licht, geluid en video om er een onvergetelijke avond van te maken. Special Guests dit voorjaar zijn Average Rob en Omdat het Kan Soundsystem, Cristian D (bekend van de hits Amsterdam, 1234…) en natuurlijk ons eigen aanbod aan top artiesten. Stuk voor stuk zal iedereen het beste van zichzelf geven om een nieuw tijdperk in gang te trappen. Binnenkort hebben we trouwens heel groot nieuws aan te kondigen.”

Praktisch

Info Tickets zijn nog te verkrijgen zolang de voorraad strekt: https://takeover-5-secrets-of-atlantis.eventsquare.co/fa35ffp1wqce/v5kkgthq9t6c