Illustratieve afbeelding van Gerd Altmann via Pixabay

Zottegem: speciale verkeersregelingen

SINT-MARIA-OUDENHOVE: JEUGDTORNOOI

Op de terreinen van E.C. Oudenhove in Pijperzele (Sint-Maria-Oudenhove) wordt op zaterdag 7 mei een jeugdvoetbaltornooi georganiseerd en naar aanleiding hiervan zullen van 6 uur ’s ochtends tot 23 uur enkele speciale verkeersmaatregelen van toepassing zijn. In het gedeelte van Pijperzele tussen de Faliestraat en Ommeweg/Mijnwerkersstraat zal alleen verkeer richting spoorwegbrug en verder Klemhoutstraat/Lierde toegelaten zijn. Ook zullen daar de fietspaden aan weerszijden als parkeerstroken mogen gebruikt worden. In het gedeelte van Pijperzele tussen de spoorwegbrug en Klemhoutstraat zal enkel plaatselijk verkeer mogen. Voor het doorgaand verkeer is er een omleiding via de Faliestraat, Ten Ede en Klemhoutstraat (en omgekeerd).