Wilde Buitendagen aan de Boembekemolen

 Dit weekend waren er de Wilde Buitendagen waarbij kinderen zich konden uitleven in de speelnatuur aan de Boembekemolen. Tevens was de dino op bezoek in het Natuurpunt bezoekerscentrum Vlaamse Ardennen. 

 Veerle Van Der Kelen: ” We kregen dit weekend bezoek van een Dino van wel 8m lang! In en rond het bezoekerscentrum willen we kinderen en hun (groot)ouders natuur laten ontdekken en beleven. Zo kon men deelnemen aan een insecten@telier. We gingen aan de slag met natuurlijke materialen en hebben  kokerjuffers gefabriceerd, maar dan 50 keer groter. Daarnaast kon je op ontdekking in de speelzone en  aan de slag met onze leuke belevingsopdrachten. Als toemaatje kon je het Snuit-manifest ondertekenen met je modderduim.” Kinderen worden met dergelijk initiatief nog meer milieubewust.

De Boembeke site is gelegen op het driegemeentenpunt van Brakel-Zwalm en Zottegem.

 

 

 

X