@ Facebook Yoga Zottegem

Gratis yogales in Bijlokepark Zottegem

Op dinsdag 21 juni organiseert yoga-Zottegem ter gelegenheid van Wereld Yoga Dag een gratis yogales in het Bijlokepark aan de Vijverstraat in Zottegem.

“Kom gerust meedoen, iedereen is welkom, zowel ervaren yogarotten als mensen die willen kennismaken met yoga! De les start om 19u en je brengt een matje of badhanddoek en een dekentje mee. Je draagt best losse kleding die aangepast is aan het weer. Opgelet, bij regenweer gaat de les niet door!”, aldus de organisatie. “21 juni, de langste dag van het jaar werd door de Verenigde Naties uitgeroepen tot World Yoga Day. Overal ter wereld vinden er dan initiatieven plaats om mensen te laten kennismaken met de eeuwenoude wetenschap van yoga, die bijdraagt tot een goede lichamelijke en geestelijke gezondheid. Yoga-Zottegem werd reeds in 1966 door Léon De Roover opgericht en organiseert nog steeds elke dinsdagavond een yogales in het OC Van Leeuwergem (niet tijdens de schoolvakanties).”

Meer info?

Facebook-event gratis yogales