Herzele, eerste burchtconcert met The Bumblebeez een schot in de roos

Een top dinsdag avond

Tijdens de zomermaanden juli en augustus wordt het Herzeels Burchtplein omgevormd tot the place met tal van coverbands optredens. Na uitstel van drie jaar wegens de gekende reden en op een iets verdere plaats ging dinsdag de alom gekende buchtconcerten door.

The Bumblebeez mocht de zomer in spelen op de burchtconcerten te Herzele en wat zorgde dat voor een ambiance op het grasplein voor de restanten van de burcht!!

The BumbleBeez is een 6-koppige partyband die jou gedurende een volledige show laat meeslepen doorheen alle facetten van de popmuziek. Uit het immense aanbod aan “onehit”wonders en vaste namen uit de muziekgeschiedenis werden de beste nummers op een eigen creatieve manier herwerkt. Met een grote portie ambiance en sfeer is een geslaagd optreden verzekerd, ja zelfs gegarandeerd. Deze 6 ervaren muzikanten kunnen als geen ander het podium inpalmen en beheersen en weten zo eender welk publiek te entertainen. Funk, disco, dance, pop,… geen enkel genre wordt door hen geschuwd.

Op dinsdag 12 juli is het de beurt aan Kwaremont brodders: The Acoustic Engine begin om 20 u aan de burchtsite.

THE KWAREMONT BRODDERS – BLUES BROTHERS

 Alles begon twee jaar geleden tijdens ‘Bar Provisoir’, een tuinfeestje met liveoptreden waarbij de twee vrienden (en buren) Bart en Jan de handen en micro’s in elkaar sloegen om het publiek te trakteren op een aantal karaoké-nummers. ‘The Kwaremont Brodders’ waren geboren…

Drankbonnen

Met Swipedrinks kan je op de Burchtconcerten bonnetjes aankopen met je smartphone, makkelijk vrienden trakteren door te swipen en drankjes halen aan de toog! Zo vermijd je wachtrijen aan de kassa

X