Herzele: tweede burchtconcert met The Kwaremont Brodders en The Acoustic Engine

Het grasveld aan de bucht liep dinsdagavond aardig vol voor de The Kwaremont Brodders , ze zongen de ene cover hit na de andere en het publiek kreeg er geen genoeg van. The Acoustic Duo zette de avond verder. Volgende dinsdag is het de beurt aan Four Rythm


The Kwaremont Brodders – Blues Brothers

Bart Vervaecke en Jan De Noyette  hebben twee dingen gemeen, de liefde voor muziek en een stem die in het bereik van Elvis Presley en Frank Sinatra ligt. “We brengen alleen covers die in ons stembereik liggen en waarvan er een backtape of karaokéversie bestaat”, stelt Vervaecke. Ons repertoire telt een honderdtal nummers van onder meer Presley, Sinatra, Billy Joel, Pink Floyd, Neil Diamond, Editors, Billy Idol en Louis Armstrong.  Naast het echte croonerrepertoire hebben we ook een Franstalig en Nederlandstalig programma met nummers van Gorki, The Scène en Will Tura. Muziek op maat door een duo in maatpak, zeg maar. De muziekkeuze is dan ook hetgene dat The Kwaremont Brodders zo populair maakt.”

The Acoustic Engine

De liveband The Acoustic Engine (Piens & Cammen) akoestisch 2koppig collectief dat grasduint doorheen de moderne muziek, vergeten nummers.