© Onze-Lieve-Vrouwcollege Campus Centrum / Facebook

OLVC Campus Centrum laureaat prestigieuze TES-Award

Het OLVC Campus Centrum in Zottegem is één van de 35 winnende Europese scholen van het TES-Award (The Entrepreneurial Schools Award) uitgereikt door JA Europe, Junior Achievement Europe. Het is een Europese erkenning voor scholen die het ondernemerschap in hun visie optekenen en toepassen in alle richtingen en in elke level in de school.

Twee leerkrachten zijn uitgenodigd voor de deelname aan het Gen-E 2022 European Entrepreneurship Event in Tallinn, Estland dat plaats vindt in juli. Virginie Debilde, leerkracht Frans en taalcoach en Els Degroote, leerkracht bedrijfseconomie zullen afreizen naar Estland om de prijs in ontvangst te nemen. Hieraan wordt tevens een workshop voor de leerkrachten gekoppeld en kunnen de leerkrachten over de verschillende scholen, verspreid in Europa, contacten leggen met elkaar. Hopelijk kan er een samenwerking opgestart worden met een school uit een ander Europees land. Dit zal het ondernemerschap binnen onze school naar een hoger level brengen. De leerlingen zullen nog meer de talen, zelfsturing, durf en creativiteit kunnen ontwikkelen.